GRID girls 2

Vaikka joku asia olisi tavallaan kiellettyä, niin ei se tarkoita, etteikö niitä olisi… siis naisia ja kauniita autoja.. tai siis kauniita naisia ja nopeita autoja 🙂

Formuloista Grip Girls lähtivät juuri ennen vuoden 2018 GP kisoja, ilman että heiltä kysyttiin asiasta. Syyksi kerrottiin, että tapa ei enää vastaa F1 arvoja(!) eikä nykyaikaisia yhteiskunnan normeja.

Mutta GROD GIRLS tyyppiset naistehtävät ovat yhä olemassa lähes kaikissa muissa paikoissa, missä tyttöjä/ naisia on ennenkin näkynyt autojen parissa. Ja mikä ero siinä on, myydäänkö traktoreita partaisen miehen kanssa, vai esitelläänkö uusia autoja kauniiden naisten kanssa – kyseessä on kuitenkin viihdettä ja markkinointia – ei naisten halventamista. Miehet ja naiset vain ovat erilaisia, ja onhan näitä kaiken maailman Hunkseja ja elokuvia miehistäkin.

Monelle naiselle, kuten yläkuvassa olevalle Rebacca Cooperille GRID GIRL hommat olivat vain yksi työ muiden ohessa. Hänet on sittemmin nähty mm. englantilaisessa Emmerdale TV-sarjassa.

GridGirls historiaa voi katsella myös tältä Facebook sivulta: https://www.facebook.com/GridGirlsOfficial/

Joskus näiltä tytöiltä on kysytty, mikä on työn huonoin puoli ja monet ovat vastanneet: aikaiset aamuheräämiset kisoissa.

Vastaa