Carbabes 2022

Uusi vuosi, uudet kuvat. Aloitettiin jo Facebookin puolella, mutta jatketaan myös täällä nettisivuilla. Chevrolet Corvette on yhdysvaltalaisen General Motorsin vuodesta 1953 valmistama urheiluauto. Nykyinen tuotantosukupolvi on järjestyksessään seitsemäs. Euroopassa Corvette on myynnissä omana merkkinään, mutta virallisesti se on edelleen Chevrolet Corvette.

Mitä pidätte esimerkiksi C3 Corvetesta, Little Red Corvette, vai miten se Princen biisi meni:

Vetten jälkeen voidaan ottakin suunta sitten Italiaan. Tiedät varmaan missä Lamborghinit tehdään? Ferruccio Lamborghini syntyi pieneen Centon kaupunkiin Ferraran maakunnassa. Koulun jälkeen hän työskenteli vanhempiensa maatilalla ja perehtyi maatalouskoneisiin. Hän palveli toisessa maailmansodassa ilmavoimissa, mikä lisäsi hänen tietämystään tekniikasta. Liitoutuneiden armeijalta jäi sodan jälkeen paljon ylijäämäkalustoa, mitä hän alkoi muuntaa maatalouskäyttöön, samoin kuin osia hylätyistä saksalaisista tankeista. Vuodesta 1998 Lamborghini on ollut vakavaraisissa ja osaavissa käsissä, kun Volkswagen-ryhmä hankki sen omistukseensa. Sen alaisuudessa on lanseerattu kaksi uutta mallia, Murciélago, joka on Diablon seuraaja, sekä pienempi malli Gallardo. Molemmista malleista on esitelty myös avomallit.

Kumpi näistä olisi oma suosikkisi, punainen Corvette vai keltainen Lamborghini?

Ajanvietettä aikuiseen makuun

Nykyään pelaamisen ollessa suosittua kaikissa ikäryhmissä, on se lisääntynyt määrä näkynyt myös mobiilipalveluissa – pelaamista tapahtuu todellakin kaikissa ikäryhmissä ja kaikissa sukupuolissa. Varsinkin aikuisille tarkoitetut rahapelit ovat uudessa nousussa ja niiden tarjouksista voit lukea lisää www.kasinoforum.fun sivustolla, joka tarjoaa hyviä tarjouksia eritoten uusia pelipaikkoja etsiville rahapelien ystäville.

Jos sen sijaan etsit muita ajanvietteitä, esimerkiksi suoratoiston ja elokuvien parista niin viihdecorner.com toimii hyvänä apulaisen ja harrasta.net esittelee vastaavasti vähän kaikenlaisia mahdollisia harrastuksia liikunnasta kädentaitoihin.

Aikuisten lisääntynyt vapaa-aika on todellakin tuonut markkinoille paljon uusia mahdollisuuksia. Oletko sinä jo löytänyt omasi?

Vastaa