VEDONLYÖNTISIVUSTOT – TÄYDELLISTÄ PELIPAIKKAA ETSIMÄSSÄ

Vie pelikokemuksesi seuraavalle levelille ulkomaalaisen palveluntarjoajan palveluilla

Vedonlyönti on jatkuvasti kasvava harrastus. Viimeisin jättimäinen vedonlyönnistä kiinnostunut markkina on Yhdysvallat, joka on ottanut suurena kollektiivina vedonlyönnin omakseen. Siinä missä yhdysvaltalaiset ovat kohtalaisen uusia naamoja vedonlyönnin parissa, ollaan me eurooppalaiset lyöty vetoa jo vuosikymmeniä. Euroopasta löytyykin satoja vedonlyöntiyhtiöitä, jotka käyvät jatkuvasti äärettömän kovaa kilpailua asiakkaista.

Tällä hetkellä on siis melkoiset pelaajan markkinat, sillä kysyntää on niin paljon enemmän, kuin tarjontaa. Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen käyttämäänsä peliyhtiöön, löytyy tälle kymmeniä ja kymmeniä vaihtoehtoisia vaihtoehtoja. Tämän ansiosta lähes jokainen peliyhtiö tarjoaa loistavan mobiilikäytettävyyden, nopeaa ja asiantuntevaa asiakaspalvelua, mahtavia bonustarjouksia sekä nopeita kotiutuksia. Suurimmat erot eri vedonlyöntiyhtiöiden välille sen sijaan saadaan pelivalikoimaa sekä kertoimia vertailemalla.

Vaikka kilpailu on äärimmäisen kovaa, yrittävät jotkut peliyhtiöt menestyä esimerkiksi täysin ala-arvoisella palautusprosentilla. Siinä missä markkinoiden kärki huitelee muutamaa prosenttiyksikköä vaille täyden sadan palautusprosenttia, löytyy markkinoilta myös peliyhtiöitä, joiden palautusprosentti pyörii standardina 90–92 prosentin välissä.

Jokainen pelaaja tajuaa sen, että jos voitonmaksusta otetaan jokaisen kohteen kohdalla lähes kymmenen prosenttia pois, syntyy siitä ajan saatossa kohtalaisen valtava lovi pelaajan lompakkoon. Mikäli tykkää siis pelata vain yhdellä peliyhtiöllä, niin kannattaa ehdottomasti tehdä valinta sen mukaan, että mikä yhtiö tarjoaa parhaan mahdollisen palautusprosentin. Paras vaihtoehto on tietenkin usean tilin yhtäaikainen ylläpitäminen, sillä näin pääset nauttimaan aina markkinatopeista, jonka lisäksi varmistat myös sen, että sinulle löytyy aina se kohde, mitä haluat pelata.

Veikkausvihjeet ovat erinomainen tapa saavuttaa etulyöntiasema vedonlyöntiin. Löydät parhaat pitkävetovihjeet Vedonlyontiyhtiot.comilta.

Vastuullinen pelaaminen otetaan vakavasti – pelaaja voi rajoittaa pelaamisensa lähes nolliin

Ulkomaiset peliyhtiöt ottavat kantaa ongelmapelaamiseen erittäin vakavalla otteella. Mikäli pelaaminen tuntuu ottavan liikaa valtaa pelaajan elämästä, voi tämä erilaisia työkaluja hyödyntäen rajoittaa oman pelaamisensa lähes nolliin. Pelaaja voi tehdä muun muassa itsearviointitestin, joka tekee vastausten perusteella arvion siitä, että onko pelaajan syytä tarkkailla pelaamistottumuksiaan hieman tarkemmin.

Pelaaja voidaan ohjata myös suoraan asiantuntevan asiakaspalvelijan juttusille, mikäli testin tulokset ovat hälyttäviä. Asiakaspalvelijan kanssa käytte sitten läpi sitä, että olisiko aika laittaa pelaamiseen rajoja, tai vaihtoehtoisesti sulkea pelitili väliaikaisesti kokonaan. Parasta tässä on se, että apua on usein tarjolla 24 tuntia vuorokaudessa, joten pelaaja pääsee aina puhumaan asiakaspalvelijalle, mikäli tälle on tarvetta.

Itse itsensä rajoittaminen on kova päätös. Tämä nimittäin vaatii pelaajalta ongelman tunnistamista, joka on usein kaikissa riippuvuuksissa se vaikein rasti. Mikäli pelaaja kuitenkin tuntee, että pelit vievät liikaa aikaa, ja vaikuttavat myös taloustilanteeseen epäsuosiollisesti, voi tämä asettaa itselleen muun muassa aika- sekä tappiorajat. Näiden avulla pelaaja voi varmistaa sen, että kasinolla ei tule vietettyä liikaa aikaa, eikä pelejä pelata enempää, kuin on ennalta päätetty.

Näitä rajoitustyökaluja löytyy erittäin laajalla skaalalla, joten pelaamisen voi oikeasti vetää lähes nolliin. Mikäli edes tämä ei tunnu auttavan, voi pelaaja myös sulkea pelitilinsä kokonaan väliaikaisesti. Pelitilin saa sulkemisen jälkeen takaisin vain asiakaspalvelusta pyytämällä, jossa käytte vielä asiakaspalvelijan läpi, että haluaako pelaaja oikeasti avata tilinsä uudelleen, ja pystyykö tämä hillitsemään pelaamistaan.

Myös bonustarjoukset ovat syy lähteä kansainvälisille markkinoille

Mikäli olet pitkän linjan vedonlyöjä, olet varmastikin lunastanut kymmenien tuhansien eurojen edestä ilmaista pelirahaa. Bonustarjoukset ovat peliyhtiöiden tapa houkutella uusia asiakkaita, sekä pitää vanhoja asiakkaita yhtiön palveluiden parissa. Tarjoukset eivät siis rajoitu pelkästään tervetuliaistarjoukseen, vaan vedonlyöntisivustot muistavat asiakkaita läpi pitkän asiakassuhteen.

Tervetuliaistarjouksia voi harjata myös läpi puhtaasti rikastumismielessä. Markkinoilta löytyy kymmeniä ja kymmeniä mahtavia bonustarjouksia, jotka pitävät sisällään tuhansien eurojen arvoisia tarjouksia. Bonushuoraaminen, joka terminä tarkoittaa bonustarjouksien systemaattista läpipelausta, on äärimmäisen suositeltavaa toimintaa.

Bonustarjouksilla voi nimittäin moninkertaistaa oman pelikassan, tai halutessaan laittaa tienatut rahat lyhentämättöminä vaikka perheen lomakassaan. Kaiken lisäksi valtaosa nykyisistä bonustarjouksista pitää sisällään niin helpot kierrätysvaatimukset, että tarjolla on lähes ilmaista rahaa. Markkinoilta voi bongata esimerkiksi vain 4- tai 6-kertaisia kierrätysvaatimuksia, jotka ovat myös aloitteleville vedonlyöjille äärimmäisen helposti läpäistäviä. Bonustarjouksien metsästämiselle siis iso suositus.

Mukavuudenhaluisille pelaajille löytyy bonuksien metsästämisen sijaan myös toinen vaihtoehto. Mikäli tilin avaaminen usealle vedonlyöntiyhtiölle ei kiinnosta, niin pelaaja voi keskittää pelaamisen vain yhdelle vedonlyöntiyhtiölle, ja nauttia silti rahanarvoisista eduista.

Useilta vedonlyöntiyhtiöiltä löytyy nimittäin VIP-ohjelma, joka tarjoaa sivuston aktiivisimmille pelaajille pelikokemuksen mullistavan elämyksen. VIP-ohjelmaan kuuluu usein muun muassa oma tilinhoitaja sekä pelkästään kanta-asiakkaille suunnattu asiakaspalvelu. Näiden lisäksi bonustarjoukset ovat myös reippaasti parempia, mistä sivuston peruspelaajat pääsevät nauttimaan. Etuja siis todellakin löytyy, enkä ole vielä edes maininnut sitä, että VIP-pelaajia lähetetään jatkuvasti urheilutapahtumiin ympäri maailmaa.

Eikä kannata murehtia, vaikka VIP-ohjelman ovet eivät olisikaan vielä avautuneet. Usealla eri vedonlyöntiyhtiöllä pelaaminen on myös äärimmäisen kannattavaa, sillä pääset aina nauttimaan markkinoiden parhaimmista kertoimista. Voitollinen vedonlyönti kun on mahdollista ainoastaan silloin, kun kilpailutat jok’ikisen pelaamasi kertoimen. Markkinatopeilla luotu muutaman prosentin kohdekohtainen etu muodostaa vaikka vuoden mittakaavassa niin suuren eron, että se on pakko hyödyntää, mikäli haluaa peitota vedonlyöntiyhtiöiden valtavat koneistot.

Vastaa